Kom meer over ons te weten

Meer over Krediet Aanvragen

Kredietaanvragen.net is een vergelijkingssite van kredieten en leningen. We zijn geen verstrekker of tussenpersoon van de vergeleken producten/diensten. U kunt in onze vergelijker het te lenen bedrag, soort lening, maximale rente en nog een aantal wensen opgeven waarna er een gepast overzicht wordt getoond. U bent door de vergelijking beter op de hoogte van het aanbod, de kans is immers groot dat u verstrekkers tegenkomt waar u voorheen nog geen weet van had.

Aanbod

Het aanbod op Kredietaanvragen.net is compleet. We hebben er wel voor gekozen om directe verstrekkers te vergelijken, geen tussenpersonen en dergelijke. Voor zover wij weten zitten alle directe verstrekkers in de vergelijking. We horen overigens graag van u indien u nog een aanvulling heeft voor het aanbod! De vergelijkingsmodule is ontwikkeld en uitgegeven door Sendar Media, onder andere een ontwikkelaar van informatieve vergelijkingen.

Verdienmodel

Op dit moment zit er geen verdienmodel gekoppeld aan deze vergelijking nog deze website. Er zijn geen afspraken gemaakt met de verstrekkers en daarom is de vergelijking volledig transparant en onafhankelijk. 

Vragen of opmerkingen?

Wij horen graag van onze bezoekers omtrent verbeteringen of aanvullingen. We kunnen overigens geen vragen beantwoorden omtrent leningen of kredieten, deze dient u direct te stellen aan de kredietverstrekker. U kunt ons via de contact pagina contacteren, we proberen dan zo snel mogelijk uw bericht te beantwoorden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan onze vergelijking. We adviseren u te allen tijde om goed naar de tarieven en voorwaarden te kijken op de website van de betreffende geldverstrekker. De vermelde tarieven kunnen in bepaalde situaties namelijk afwijken.

Voordelen van vergelijken op Kredietaanvragen.net
Gebruikersvriendelijk

Het gebruik van de website en het maken van een vergelijking is erg gemakkelijk. Een ieder kan hier terecht voor het maken van de vergelijking voor een verantwoorde lening.

Onafhankelijk

De getoonde vergelijking op Kredietaanvragen.net is geheel onafhankelijk. De rentetarieven komen rechtstreeks bij de verstrekkers vandaan zonder enige wijziging.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of verzoek? Dan heten wij u van harte welkom! U kunt ons bereiken met het contactformulier. Uiteraard trachten we altijd u zo snel mogelijk van dienst te zijn.